Privacy verklaring

Als je een account aanmaakt, ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden van Manni Metaal. In deze voorwaarden leggen we je uit wat je met Manni Metaal kunt doen, waar je op moet letten als je een account aanmaakt en welke persoonsgegevens Manni Metaal hiervoor verwerkt.

De voordelen
In het kort heeft Manni Metaal voor jou de volgende voordelen:
Manni Metaal verwerkt persoonsgegevens op een zorgvuldige en veilige manier in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens en met ingang van 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Verwerkingsverantwoordelijke 

Manni Metaal

Kapt. Grantstraat 35
5015 BA Tilburg
Industrieterreinnummer: 4725
KvK: 71036946
Tel: 013-5432060

Jouw gegevens

Bij het registreren van je account vragen we je om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. We hebben deze gegevens nodig om het gebruik van Manni Metaal mogelijk te maken. Daarnaast helpen ze ons om jou beter te begrijpen.

Als je een account aanmaakt, geef je Manni Metaal toestemming om je gegevens op te slaan, te gebruiken voor administratieve doeleinden .

Categorie├źn persoonsgegevens

Manni Metaal verwerkt de volgende categorie├źn van persoonsgegevens:

    geslacht
    voor- en achternaam;
    adres (straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats);
    geboortedatum en -plaats;
    e-mailadres
    telefoonnummer
   
Manni Metaal gebruikt je persoonlijke gegevens voor geen ander doel dan beschreven in deze voorwaarden.

Ontvangers
Manni Metaal deelt jouw gegevens niet met derden.

Wijzigen
Manni Metaal kan de inhoud van deze voorwaarden wijzigen. Bijvoorbeeld als we nieuwe diensten aan Manni Metaal toevoegen waarvoor andere voorwaarden gelden. Als we iets wijzigen, laten we dat uiteraard aan je weten.

Voor het inzien van jouw gegevens neem je contact op met: Manni Metaal

Vragen?
Heb je na het lezen van deze voorwaarden nog vragen? Neem dan contact op met ons.

Manni Metaal vindt het belangrijk om jouw gegevens goed te beschermen.

Deze werkzaamheden worden door Yvonne Manni persoonlijk uitgevoerd.

Dit document is vastgesteld op 14 mei 2018.

Afdrukken E-mailadres